velkommen til Visit the Adventure
 
Turer i 2002

Afrika

Mount Kilimanjaro with Safari Ngoro Ngoro & Serengeti safari.

Opplev Afrika på en spennende og aktivitetsrik tur. Vi ankommer Nairobi og efter en overnatting drar vi til foten av Killimanjaro og i løpet av de nærmeste dager tar vi oss opp til toppen. Så følger en spennende safari gjennom Ngoro ngoro krateret ( hvor de fleste av Afrikas dyrearter er representert videre over savannen i Serengeti før vi igjen kommer til Nairobi og flyr hjem. Min. 4p 16 dager og med engelsk talende guide.


India

India the golden triangel

Her starter vi i Dehli før reisen gjennom det spennende India starter. Fra Dehli til Agra og Jaipur og besøker nasjonalparken SARISKA eller RANTHAMBORE. Turen bringer oss fra den ene severdigheten til den andre og opplevelsene står i kø. Her i denne delen av India vil vi se og føle litt av den gamle storslagne kulturen dette landet er kjent for med sine lukter og de synsinntrykk dette gir. Dette er turen for den som ønsker å få et glimt av hva India kan tilby. Min 2 personer og turen varer i 8 dager.

Elefant safari i India

Her starter vi fra Dehli hovestaden i India, med en busstur ut i Jungelen. Her møter vi våre mahot og deres elefanter, som vil være våre nærmeste de neste 8 dagene. Elefantene bringer oss trygt gjennom jungelen på kjente og ukjente stier. Kveldene og nettene tilbringer vi i jungel camps. Her er en tur for den virkelig eventyrlystne. Min 6p med engelsk talende guide.

The Marka trek

Autumn Trekking i Ladakh kjent som `lille Tibet ' eller `Moonland' tilbyr et uniq opplevelse . Turen tar deg med i et nydelig landskap med høysletter under Hi,alaya fjellene. Her med mange Tibetanske flyktninger finner du rester av den opprinnelige Tibetanske kultur. Vi drar opp gjennom pass på over 4800 m og med god hjelp fra våre bærere kan vi nyte tiden til bare å oppleve. Min 10 personer med Engelsk/Norsk talende guide. Turen varer i 16 dager.

Adventure in Sikkim

Her i Øst Himalaya finner vi Sikkim mellom Nepal og Bhutan. Denne lille staten er nå tilgjengelig i visse områder for trekking. Med Himalayas fjellkjede tronende i nord tar vi deg med inn i dette riket. Blandt de vennlige og gjestfrie innbyggerne får vi et snev av fordums riker flere århundrer tilbake i tid. Turen tar 14 dager. Min 4personer med engelsktalende guide.


Malaysia

Adventure tour in Borneo

Dette er en av de turene du aldri vil glemme. Fra Kuching i Sarawak tar vi oss inn i regnskagen med jeep og kano. Vi bor sammen med Ibam folket ( kjent som hodejegere) vi lærer å overleve i jungelen av disse før vi drar inn til vår jungel camp. Fra jungelen tar vi oss videre til Sabah og klatrer opp på sør-øst Asias høyeste fjell Mount Kinabalu før vi avrunder med avslapning ved kysten og bader i Sør Kina Havet. Min 8 p med Norsk guide .

Diving in Borneo

Dette er dykketuren for den kresne. Utrolig spennende dykkemuligheter i krystallklart vann på Sipadan Island. Med hai skilpadder og fisk i alle regnbuens farger møter oss under havoverflaten. Her på Borneos Nord Øst kyst bor vi i hytter på påler ute i havet med alle fasiliteter. Nyter det tropiske klimaet og kan oppleve Sør Kina Havet på våpr egen måte. Padi dykkersertifikat kan tas under oppholdet. Min 2 p hvorav en må ha dykkersertifikat. Turen varer i 8 dager .

Island jumping

Vi drar til Øst kysten av Malaysia . Ut fra kysten ankommer vi et øyrike med svært få turister og et krystallklart hav. Vi drar fra øy til øy med båt, overnatter på øyene på forskjellige typer innlosjering. Fra enkle chalet til 5 stjerners resorter. Dagene bruker vi til å bade, snorkle og dykke. Havet rommer fisk i alle regnbuens farger, hai og skilpadder, gamle skipsvrak, korallrev og mye mye mer. Det må bare oppleves. Min 8p og turen varer i 14 dager med besøk i Kuala Lumpur (hovedtaden i Malaysia)


Nepal

Mount Everest base camp trek.

Vår og høst tur til foten av verdens høyeste fjell. Fra Kathmandu (hovedstaden i Nepal) flyr vi til Lukla og her i 3000m høyde tar vi oss til fots gjennom dalførene oppover og oppover til Everest Base Camp og Kala Patar på ca 5500 m. Vi opplever livet til Sherpaene og nyter utsynet i Hiomalayas fjellverden. Dette er turen for den som vil se og oppleve Himalaya og se Mount Everest 8848m på nært hold. Turen varer i 18 dager og det er Norsk guide. Min 8 personer. Turen krever bra kondisjon.

Mount Everest base camp trek with climb Kongma Tse & Imja Tse

Vår og høst tur til foten av verdens høyste fjell. Fra Kathmandu (hovedstaden i Nepal) flyr vi til Lukla og her i 3000m høyde tar vi oss til fots gjennom dalførene oppover og oppover til Everest Base Camp og Kala Patar på ca 5500 m. I tillegg vil vi ta oss opp på toppene Kong Ma Tse 5964 og Imja Tse 6209 .Vi opplever livet til Sherpaene og nyter utsynet i Hiomalayas fjellverden. Dette er turen for den som vil klatre noen av Himalayas fjell . Turen varer i 21 dager og det er Norsk guide/klatrefører. Min 8 personer som er bre-klatre vant..

Annapurna circuit trek.

Vår og høst tur. Fra Kathmandu via Phokara med fly eller buss starter vi vår ferd til fots gjennom Himalayas fjell verden rundt Annapurna massivet. Her med Annapurnas stortopper i vårt synsfelt vandrer vi gjennom landsbyer og opplever mennesker og kultur på en unik måte. Turen varer i 21 dager og med Norsk guide . Min 8 personer. Turen krever bra kondisjon.

Mehra Peak climb spring 2002.

Klatretur til en av Himalayas topper. Her i denne delen av Nepal er det relativt få turister og turen går gjennom spennende daleføre og vi kommer nær innbyggerne og får et blikk inn i deres kultur. Klatringen er middels vanskelig og forutsetter at deltakerne har bra kondisjon og fjell/breerfaring. Turen varer i 21 dager og har Norsk guide. Min 8 personer.

Picture Nepal

Fotosafari for den som har vært med på det meste. Her får du mulighet til å fotografere alt fra mennessker Himalayas fjell til dyrene i regnskogen. Kanskje både neshorn krokodiller og tiger. Vi besøker Kathmadu med dens spennende kultur, tgempler og stupaer. Videre til Pokhara ved foten av Annapurna fjellkjeden og videre ned til grensen mot India til Chitwan National Park. Vi avrunder turen i Kathmandu med nye opplevelser før nesa settes på vei hjemover. Turen varer i 14 dager med Norsk reiseleder. Min 8n personer.


Filippinene

The Coco diving & snorkling adventure

Dette er en tur utenom det vanlige. Vi drar til Manila hovedtstaden på Filipinene med bil sørover og med ferge til Coco Beach. En liten idyllisk resort med luksus og vellvære under palmene og med masse dukke/snorkle og bade muligheter. Dette før vi går ombord på båten Coco explorer får å oppleve noen av de Filipinske øyer og havet med dets marine liv. min 2p . Grupper på min 10 personer haar Norsj Reiseleder. 14 dagers tur.


Tahiti

Tahiti , Raritea and Bora Bora experience

En tur for de som vil opppleve stillehavet. Drømmeturen går til Fransk Polynesia. Tahiti, Raritea og Bora bora omtales som stillehavets perler. Et besøk her vil kanskje gi et inntrykk av det kaptein Cook og hans sjømenn opplevde da de som de første europere steg i land. De vennlige og gjestfrie menneskene gir deg ro. Krystallklart hav med hvite sand strender med vaiende kokosnøttpalmer og med uanede dykkemuliugheter, er dette kanskje ditt paradis? Engelsk talende guide . min 2p


Tibet

The Tibet EVEREST BASE CAMP TREK

Vi starter i Katmandu , hovedtaden i Nepal . Med fly videre til Lhasa (hovedstaden i Tibet) og med bil videre inn til foten av Himalaya . Her tar vi bena fatt og vandrer inn til den Tibetanske Base Camp for Mount Evcerest. Vi reiser inn gjennom Tibets slettelansdskap og utallige små landsbyer hvor folket livnærer seg på tradisjonelt vis. Turen tar 16 dager og krever brukbar kondisjon. Min 5personert og med engelsk talende guide.

OVERLAND TOUR in Tibet

Vi starter i Katmandu , hovedtaden i Nepal . Med fly videre til Lhasa (hovedstaden i Vi besøker Potala Palace, Drepung & Sera monasteries og Barkhor market. Vi kjører videre til Gyantse og besøker Gyantse monastery videre til Shigatse via Shalu monastery.Turen er spesielt beregnet på kultur intereserte. Varighet fra Kathmandu 8 dager. Engelsk språklig guide. Min 4 personer.

CENTRAL TIBET

Vi starter i Katmandu , hovedtaden i Nepal . Med fly videre til Lhasa (hovedstaden i Tibet)Day 1 Med bil videre til Tsetang på dag 3 utforsker vi Yarlung Tsangpo Valley og rundturen fortsetter inn i det centrale tibet Turen varer i 8 dager fra Kathmandu. Min 5p med engelsk talende guide.

 

Reisetreff: Lørdag 27.10 kl 1900 på Cafe Flukt
Vietnam er dessverre avlyst!

Les mere under nyheter/møter! [24.10.01]


foredrag

Vi ønsker velkommen til gratis foredrag om trekking i Nepal og turer til Borneo, Malaysia og våre andre turer.Les mere under nyheter/møter! [14.09.01]


Rolig i Nepal
Vi har fått melding fra Nepal at det meste er vendt tilbake til normalt. Men det er fremdeles mye å gjøre for den nye kongen for å vinne folkets tillit![14.06.01]
Nytt design
Våre websider har nå fått et nytt design![30.05.01]
Sosial Samling

Vi inviterer alle som har vært, eller vil dra på tur med oss, til en uformell samling på "Asylet" pub på Grønland 22/5

Les mere her[21.05.01]


 

 

 
 
Shop Authentic Air Jordan Shoes Matthew Dellavedova Jerseys Nike Air Max 90 Hyperfuse Camo Jeremy Scott Wings Nike WMNS Air Max Thea Scooter Parts Nike Air Max Scarpe 90 HYP Nike Air Max 2015 Black Shop Adidas Originals ZX Flux Nike Air Max 2015 Scarpe NBA Jerseys Clearance Sale Scooter Parts Scarpa Nike Roshe Run Print Wholesale Brand Clothing Nike Jordan Shoes For Sale Pas Chers Nike Air Max 2015 Store France Lebron James 12 Sneakers Nike WMNS Air Max Thea Jordan 11 For Sale Nike Hypervenom 2 Soccer Shoes Men Air Max 2015 Sales go kart parts Adidas CC GAZELLE BOOST go kart parts Jordan 11 For Sale Cheap Nike Air Max 90 Basket KEVIN DURANT 8 Scooter Parts and ATV Parts Cheap Soccer Cleats 2014 Nike Jordan Shoes For Sale nike flyknit chukka cheap Nike Air Jordan Scarpe Adidas CC GAZELLE BOOST nike flyknit chukka cheap Nike Air Max Scarpe 90 HYP nike air max 2016 pas cher Under Armour Basketball Shoes nfl jerseys for sale Nike Air Max Scarpe 90 HYP Nike Air Max 90 Hyperfuse Camo Jordan 5 3Lab5 coach factory coach outlet online louis vuitton outlet lebron 12 cheap jordans louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet concord 11s cheap air jordans cheap jordan shoes louis vuitton outlet louis vuitton outlet coach outlet online louis vuitton outlet sport blue 6s cheap jordans louis vuitton outlet michael kors outlet